Friday, 9 December 2011

annyeonghaseyo ~

sopan nye la kan (_ _ ")

            NORHASHIRA BINTI ABD JAMIL

yeah , that's my full name (^_^) panggil je  SHIRA (^o^)

17 SEPTEMBER 1995 

16 tahun dah aku , 
#nak masuk 17 dah ke (??? ")

peace (YOY)

I'M SORRY , I'M CAN'T BE PERFECT ~ 
haha , aku memang suke cakap ayat nie (_ _ ")
memang betul la kan ~ 
mane ade yang perfect dekat dunie nie 
tapi nie lah aku (>_<)
kadang PEMALU ( depan orang yang jarang aku jumpe jela )
tapi biasanya aku jenis yang terlalu EXCITED & AGAK TAK MATANG 
(selalunye dengan member-2 je aku mcm nie )

  APE YANG AKU SUKE (????) 
-banyak sangat lah-

aku suke sangat-3 MAKAN  \(>__<)/
AYAM GORENGwaaaa ... sedapnye ! (>_<)
pantang jumpe tawu tak , macam x pernah jumpe je ayam goreng tu  (_ _ ")
bile dah jumpe , excited tak ingat dunie , tapi kadang-2 cover jugak la , 
hahaha , x kesah la ~ yang penting , aku memang suke  (>_O)
COKLAT (>_<) wah ! memang suke lah >_<
manis macam aku kan . haha (_ _")
ape lagi ek yang aku suke ???
hah ! got it ! 
aku suke sangat layan K-POP & K-DRAMA (>_<)
tapi x lah finatik sangat :)
tapi disebabkan aku kenal dengan K-POP ,
aku dah x pandang muzik lain (^_^)
pade aku , dengan adenye K-POP ,
dah lengkap dah hiburan dalam hidop aku .. CEHH ! 
#banyak lagi yang aku suke , cume malas je nak tulis ~ haha


APE PULAK YANG AKU TAK SUKE (????? "")
ahaha , yang nie lagi la banyak -__-
aku tak suke orang layan aku macam aku nie HAMBA die
 ( dah ade pengalaman d'perlakukan macam nie )
tak suke dengan orang yang cakap main lepas je -__-"
tak suke orang yang tak hormat aku 
tak suke orang tak tau jage & hargai perasaan orang lain 
tak suke orang yang suke berpure-2
tak suke orang yang tak jujur
tak suke orang yang pinjam barang aku tapi tak reti pulang
(buat macam barang sendiri , SELALU SANGAT TERJADI )
* amboi , banyak gila pasal orang yang aku tak suke ~ HAHA
banyak lagi sebenarnye (_ _ ")




ape pon yang aku tak suke , yang aku suke 
tak kesah lah kan :) 
masing-2 ade care masing-2 
tapi kene pk orang keliling jugak la ~ haha

 THIS IS ME (^_^)
SO , PLEASE ACCEPT ME JUST THE WAY I AM 
I'M SORRY 
I CAN'T BE PERFECT 
[ enjoy it !  (^_^) ]



follow me on blogger (>_<)

follow me ~

  BLOG ???
hahaha ! (^O^) 
finaly aku buat jugak blog (_ _ ")
dah lame kot aku pk nak buat ke tak ~ 

tak tawu nak cakap ape sebenarnye sebab agak terharu 
sebab dapat hasil kan blog yang tak ade rupe nie (TT^TT)
haha ! tak oleh go kan ??? (-___-")
di sebab kan masih baru lagi dengan BLOG nie 
so , MEMANG TAK TAU SANGAT LA KAN (_ _ ")
so  ~ kalau sudi follow la (^_^) 
kalau tak sudi , tak pe , faham (>_<)
  KAMSAHAMIDA (^__^)



Letter I Hearts